Kart utilgjengelig

Dato / tid
Date(s) - 21/06/2018 - 26/06/2018
Hele dagen

Kategorier


Hvordan livsbelastninger og stress kan transformeres til indre ro, klarhet og balanse.

Juni 2018 er vi så heldige å få besøk av Liv Wassum, coach, healer og helhetsterapeut med lang erfaring i å kurse og coache for private og i næringslivet. Liv er også billedkunstner og sjaman og skrevet mange artikler om stressmestring.

Opplevelse, læring, inspirasjon, spiritualitet, utvikling, gullgraving, meditasjon, healing, stillhet, utforsking og samvær i storslått natur på eventyrgården ”Meretes Garden”.

Fokuset vil være på mulighetene og potensialet hvert enkelt menneske besitter, og de ulike metoder og retninger som i dag er tilgjengelige for å transformere det som ikke gjør oss godt. Dette fordi livet er så utrolig mye MER – rikere, dypere, større, vakrere – enn hva vi til vanlig har kontakt med.

Til tider synes livet å være overveldende, kaotisk og vanskelig. Valg skal tas, fortiden innhenter oss og gamle mønstre repeteres, og fremtiden kan virke truende. Problemtrancen kan lett ta overhånd.

Det er tider da vi alle trenger å gjøre en RESET – slippe det gamle, … minner, tanker, følelser, destruktive forhold og forventningspress – alt det som holder oss fast, nedfor, engstelig og trist.

Å gi seg selv en mulighet til å transformere problemer til muligheter og potensialer er en stor gave! Alternativet vil kanskje være å fortsette i samme gamle spor, enda noen år… Spørsmålet er da hvor lenge man skal repetere det samme, og være underlagt egne følelser, indre sabotør og tankemønstre? Det finnes i dag så mange muligheter – kunnskap, kraft og metoder – som hjelper oss å transformere det negative til noe fruktbart. Og i det vi tolker som problemer ligger det som regel et hav av potensialer – ny vekst, frihet, kraft, innsikt, kreativt uttrykk osv.

På dette retreatet får du selv erfare og lære hvordan du kan transformere problemer til muligheter. Fordi vi mennesker består av kropp, sjel og psyke – med nær tilknytning til natur og det vi forstår som spiritualitet, dvs den alltid nærværende kilde til energi – vil vi forholde oss til flere sider av oss selv.

Dette er både inspirasjon, selvutvikling, opplevelser, innsikt, utforskning, gullgraving, samvær og eventyr! Og mest av alt blir det hva du gjør det til.

Hvordan vi skal hoppe av den negative karusellen og grave opp vårt indre gull er essensielt i dette retreatet.
Her blir det ikke krav om resultater, det er du selv som styrer, i ditt eget tempo. Målet er at du i større grad skal oppnå kontakt med egen indre kraft, selvet ditt, det tilholdsstedet inne i deg hvor du finner både svar, ro og støtte.  Og som igjen er en døråpner til det spirituelle.

Du vil lære noe om

Meditasjon, healing, sjamanisme, alkymi, bevisstgjøring, mental trening, kommunikasjon, relasjoner, spiritualitet, systemoppstilling, energiøvelser, kundalini og medisinhjulet.

Les mer pm retreatet her http://www.livwassum.no/kurs-foredrag-retreats/retreats/spirituelt-transformasjonsretreat

Bookings