#_LOCATIONMAP

Dato / tid
Date(s) - 29/06/2016 - 03/07/2016
Hele dagen

Kategorier


Torun Katarina Linge og Merete Myklebust inviterer til mandalakurs og yoga

Torun Katarina Linge – Billedkunstner, adjunkt, InnerLifeterapeut og kunstformidler. Driver Sareptas krukke på Nesodden – Kunstskole, Atelier og Galleri.

Merete Myklebust – Driver senter for personlig vekst i Valldal. Yogalærer og samtaleterapeut.

Inne i oss, bakenfor alt vi fyller dagene med av aktiviteter og sinnet vårt med tanker  flyter det en stille elv. En kilde til ro og tilstedeværelse. Til glede og takknemlighet. Mennesket har funnet mange veier dit. Meditasjon, kontemplasjon, ritualer, kunsten, yoga og i naturen. Mandalamaling likeså. Alt i naturen fra mikro til makrokosmos følger livets lovmessigheter. Livet folder seg ut fra et sentrum eller kretser rundt et sentrum.

En mandala formes ved hjelp av blyant, linjal og passer utifra et midtpunkt på papiret eller lerretet. Sirkelen, kvadratet og trekanten er grunnformene. Samspillet mellom disse danner grunnlaget for en uendelighet av mønstre og strukturer. Akrylfarger og decopague gir strukturene liv. Det kommer stunder i et menneskes liv da verden endres fra hvordan det var «før» til «etterpå». Øyeblikk hvor alt det kjente legges i grus. Når du skaper din mandala foretar du en reise inn til ditt eget sentrum og der oppdager du de grunnleggende strukturer og lovmessigheter. Det er som å oppdage noe du egentlig alltid har visst. Og disse strukturene lar seg ikke ødelegge. Det er et paradoks. Bakenfor livets kaos finnes det orden. Mandalen kan gi deg styrke til å stå mitt i livets forgjengelighet og usikkerhet.
Å lage en mandala er en universell aktivitet, et selvintegrerende ritual. En mandala speiler din indre skjønnhet, dine kvaliteter og egenskaper.

Yoga, avspenning og meditasjon vil være integrert i dagsrytmen på dette retreatet.
Den som ønsker det kan være med på en utflukt til en seter som gir deg en nydelig utsikt over fjord og fjell, med lyden av stillheten som ledsager.
På senteret kan du når vi ikke er i drivhuset og maler, nyte sauna, gå ned til elva og meditere eller bare lytte til elvas brus.
Velkommen til et kurs med påfyll for kropp, sjel og ånd.

«Den som ser utover drømmer. Den som ser innover våkner.» – Carl Gustav Jung.

Fargerik hilsen fra Merete og Torun Katarina

Praktisk informasjon:

Merete og Torun Katarina planlegger menyen. Vi lager maten i felleskap.
Ønsker du å male på lerret kjøper du det selv. I tillegg er det smart å ha noen egne pensler, spesielt de som skal brukes til fine detaljer.
Torun Katarina har med det meste av maleutstyr og pensler. Du kan ta med deg din egen maling. Da reduseres materialkostnadene.
Du trenger ingen forkunnskaper for å delta men lyst og lengsel etter å skape er gode følgesvenner.
Kursavgift: Kr. 4900,- inkludert 3 måltid pr. dag.
Materialer: Kr. 300,-.
Overnatting: Kr. 350,- pr.døgn.

Påmelding og info :  Torun Katarina Linge tlf. 99428484     e-post: torun@sareptaskrukke.no       FB. Sareptaskrukke