#_LOCATIONMAP

Dato / tid
Date(s) - 16/09/2017 - 17/09/2017
Hele dagen

Kategorier


Denne helgen ønsker vi velkommen til Sabine Heumann som vil øse av sin kunnskap om ville vekster.

Etter vår- og sommermat står nå høstmat på program. Naturen er full av ville bær, sopp og fremdeles ville vekster som vi nytter til å lage mat under helgen. Høsten betyr også at rotene kommer i fokus til maten full av mineraler og vitaminer. Vi vil også snakke om hvordan vi kan støtte vårt helse med ville vekster gjennom høsten.

Sett av 16 og 17.september til å være med på vårt første kurs i høstmat her i hagen på Døving.

Villmat – Kurs i sanking og matlaging gjennom årstidene.
Datoer/tid: 16 – 17.september.
Sted: Meretes Garden, Døvingssida 10, Valldal.
Priser: 1.500 NOK per person inkludert 3 måltider, oppskrifter og Yoga.

Lørdag:

Starter  med introduksjon av ville vekster og urter i matlaging tilknyttet til dagens meny. Vi skal lage en stor urterbuffet med varme og kalde retter til middag. På formiddagen går vi også gjennom oppskrifter og lager en plan for urtene vi trenger. Så begynner vi  plukke urter i området rundt Meretes hage.
Til lunsj blir det suppe. Så blir det matlaging der vi forbereder buffet og så spiser vi sammen. Om kvelden blir det sosialt samvær og mulighet for yoga og avspenning med Merete i løpet av dagen.

Søndag:

Yoga. Felles frokost. Undervisning kl. 9.30-12.00. Tema: Hvorfor er urter og ville vekster til maten så viktig? Hva må vi passe spesielt på i sammenheng med maten av ville vekster? Lære om forskjellige urter til de forskjellige årstider. Tipps og erfaringer med ville vekster til maten og helse.
Avreise.
Inkludert: mat som opplyst i program, oppskrifter, Yoga.
Varighet: Lørdag 9.30-19.00 , søndag 9.30-12.00

Bookings

Bestilling er stengt for denne hendelsen.