#_LOCATIONMAP

Dato / tid
Date(s) - 25/01/2020
Hele dagen

Kategorier


Vi inviterer til ein spesiell og avslappande yogalaurdag for å nære kropp og sjel. Gjestelærar er Eva Julia Krohn som driv OmYoga studio i Molde. Det blir yoga heile dagen og startar med morgonyoga, fortsetter med mjuk yogaflow og etter ei god lunsjpause blir det ei lang økt med Restorativ yoga og meditasjon. Den som ønsker kome fredagen og overnatte kan det og bli med på sauna. Unn deg sjølv litt egenomsorg og velvære, og du vil kjenne batteria blir godt opplada etter denne helga.

PROGRAM LAURDAG 25.01

KL. 09 – 10.00             MorgonNidra og lysmeditasjon tratak m/ Merete.

KL. 11.00 – 12.30        Soft flow-yoga m/Eva Julia.

«Kom og gi kroppen din en reise i bevegelse, hvor pust og bevegelser danser sammen i myke sekvenser og overganger. Der pustens dype og rolig rytme minner oss på at vi er HER. Og fra det utgangspunktet beveges kroppen inn i de ulike yogaposisjonene. Vi kjenner både på styrke, mykhet, stivhet og svakhet. Alt det vi møter i oss når vi møter opp på matta. Og vi gir oss selv rom til å være alt vi er slik det er akkurat nå. Soft Flow er en moderat til aktiv klassse, som passer de aller fleste.
Det er en fordel å ha noe kjennskap til de grunnleggende yogaposisjonene/asana.» – Eva.

Lunsj: Vintersuppe med heimebaka brød. Kr. 150,- pr pers.

Kl. 14 – 16.00              Restorativ yoga og meditasjon.

«Velkommen hjem til deg selv.
Velkommen til en myk yogapraksis med mye støtte, varme og trygghet. Med puter, tepper og bolstere legger vi til rette for at kroppen din ligger så komfortabelt og godt som overhode mulig. Dette gir kroppen den optimale forutsetningen for å mykne, gi slipp på spenninger og stress, og gå inn i dyp avspenning. Som navnet tilsier, virker Restorativ yoga gjenoppbyggende og regenererende på kroppen og nervesystemet. Frigjør stress og gir mer energi og overskudd. Passer for alle. Både nybegynnere og erfarne yogier, sykemeldte og toppidrettsutøvere. Du trenger ikke ha erfaring med yoga for å delta.» – Eva.

Vi tenkjer at yoga og velvære bør vere ein naturleg del av livet for å forebygge stress og livsstilsplager. Håper du også vil prioritere deg sjølv i det nye året og bli med oss denne vakre helga.

PRIS: Heile laurdag kr. 1020,-. Inkluderar yogamatte, bolster, augepute, pledd, pute, kaffi/te samt lunsj.

Enkelttimar: MorgonNidra og meditasjon kr. 180,-. Soft Flowyoga kr. 270,-, Restorativ yoga og meditasjon kr. 450,-.

Lunsj kr. 150,- (kan også ta med matpakke sjølv).

Overnatting 24 -26/1: Kr. 450,- pr person pr. natt. Sengetøy/handduk/frukost/kaffi/te inkludert.

Sauna fredag kr. 250,- inkl. handduk/te/snacks.

BETALING: Betaling = sikker plass på kurset. Bindande etter du har betalt. Kontonr. 40602663711, merk «YogaVF20» eller VIPPS bedrift: «Send» («Kjøp og betal»), nr. 531222 » Vinterflow» «Bekreft» «Betal»  og du får ein grøn V. Ev. bruk open post «yoga» og fyll inn beløpet.

Begrensa antal plassar.

Velkomen.

Eva Julia og Merete

Bookings

Bestilling er stengt for denne hendelsen.