#_LOCATIONMAP

Dato / tid
Date(s) - 10/07/2020 - 12/07/2020
Hele dagen

Kategorier


En oppdagerferd i indre og ytre landskap

Etter en annerledes vår er det endelig tid for fellesskap, tilhørighet, samvær og glede!  På Meretes Garden i Valldal, omringet av majestetiske fjell, ein brusande elv med mektige fossefall og den djupe blå Norddalsfjorden, kan du sammen med oss finne roen, åpne sansene, strekke kropp og sinn mot nye horisonter, favne alt det som nærer deg.  Og oppdage mer av deg selv.

FESTIVALEN ER NO FULLBOOKA. MEN LEDIG PÅ GONGBAD LAURDAG KVELD. SJÅ INFO UNDER.

FOR PÅMELDING: Fyll ut «Booking» nederst på sida. OBS! Vi har pr 20.6 1 ledig overnattingsplass, men 3 ledige pass (3 pr telt) for deg som sørger for eiga overnatting.

DEN INDRE REISEN
Fredag ettermiddag får du LANDE med myk yoga og meditasjon. Vi samles til seremoni, og setter personlig intensjon for helgen.

Nattsauna – rense, og kjenne den gode varmen gjøre deg myk og avspent.

På lørdag er det tid for å MYKNE, ÅPNE SANSENE og HENTE OPP KRAFTEN din. Du kan velge mellom ulike former for yoga, bevegelse, mantra og meditasjon. Vi samles igjen til satsang for å samle opp og integrere dagen. Du tar med din personlige intensjon inn i mantrasangen. Så sitter vi i stillhet og mediterer. Etterpå kan du ta herlig kveldssauna og forløsende latteryoga før natten tilbringes i Gong Puja, for den som ønsker.

Søndag FORANKRER og FORSTERKER vi det vi ønsker å ta med videre med nye, fordypende yogaklasser og meditasjon. Før vi sier farvel, samles vi igjen til seremoni. Men reisen trenger ikke slutte her – den innsikten og verktøyene helgen har gitt deg, gir deg mulighet til å fortsette videre.

DEN VAKRE RAMMEN
Meretes Garden er en oase for kropp og sjel, ulikt noe annet du har opplevd. Alt er stilfullt, komfortabelt og moderne – enten du overnatter tett på naturen i de store, luftige bomullsteltene innredet som hotellrom med komfortable senger og dundyner, eller i ett av gjesterommene. I badehuset Gullåna er det innbydende dusj, WC og spa-tilbud.  Yoga- og meditasjonsklassene har vi i ombygde drivhus, der utsikten til den vakre naturen bidrar til en helt unik opplevelse. Utenfor venter den japanske hagen med karpedam, skjønnhet og harmoni. Bortenfor der, lokker de majestetiske fjellene…

KUN 20 PLASSER – VÆR RASK MED PÅMELDINGEN
Vi har 15 plasser med tilgang til hele festivalen, overnatting og helpensjon fra fredag ettermiddag til søndag lunsj/ettermiddag. Pris : kr 4.500,-.
Det er også 5 plasser for  deg som ordner overnatting selv. Pris for tilgang til hele festivalen med alle måltider fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag: kr 3 600.

Gongbad – kveld: 60 min medtiativ lydreise med Gunn og Antonios kl. 21.30 og 22.30. 60 min pr runde. Meld deg på arr på egen side. Kr 200,- pr person.

BETALING: Betaling = sikker plass. Vipps nr. 531222 «yogafestival pass».

Kom kun om du kjenner deg frisk. Ved ev. sykdom kan en avbestille festivalen inn til 2 dager før og få hele beløpet, – administrasjonsgebyr kr. 500,- , tilbake ved fremvisning av legeattest.

FOR MER INFORMASJON, kontakt Merete på tlf. 90570674 eller e-mail: life@meretesgarden.no

Følg oss på festivalsida på facebook med siste nytt og presentasjon av lærarane her!

Bookings

Dette arrangementet er fullbooket.