#_LOCATIONMAP

Dato / tid
Date(s) - 23/06/2023 - 25/06/2023
Hele dagen

Kategorier


Du kan velge mellom mange retreat her i hgaen i år. Mi kollega Sunniva, som bur i Ålesund, inviterer deg til nokre magiske dagar i slutten av juni. Les og meld deg på!

Velkommen til en yogahelg fylt med ro og nærvær i vakre Valldal! Omgitt av vill og vakker natur, fyller vi kroppen med ny energi gjennom nøye utvalgte yogaøvelser. Det blir yoga, meditasjon, tur i naturen, sauna, stillhet og samvær.

Praktisk informasjon
 • Tidspunkt:
  23.-25. juni
 • Lokasjon:
  Meretes Garden
 • Pris:
  Fra kr. 3990,-
 • Praksis:
  Hatha vinyasa yoga

Velkommen til vakre Valldal

Vår yogashala denne helgen er i det ombygde drivhuset på Meretes Garden som gir deg en uforglemmelig yogaopplevelse, med utsikt over den meditative japansk-inspirerte hagen. Her kan du la deg forføre av roen, mens du ligger på yogamatten og ser opp i drivhustaket og himmelen.

Retreaten holdes på Meretes Garden som inviterer deg til en unik glamping-opplevelse med sine idylliske omgivelser. Du vil overnatte i en av de seks luksuriøst innredede teltene, hvor du kan sovne til lydene av elven og våkne til fuglesang.

Du vil også få tilgang til spa-avdelingen, som er inspirert av nordiske og japanske badetradisjoner, med sauna, baderom, fotbad og dusj. Alle rom har vakker utsikt til fjell og landskap rundt, og en vindeltrapp vil føre deg opp til et lite tårn hvor du kan nyte stillheten og utsikten.

Denne helgen er for alle, enten du er ny til yoga eller en erfaren yogi. Dette er en mulighet til å nære både kropp og sinn, komme tilbake til bevisst nærvær og å ta med seg verdifulle erfaringer videre. Varmt velkommen!

‍Lenke til meir informasjon.

Påmelding

Send en mail til sunnivaleilani@gmail.com for å melde deg på eller hvis du har noen spørsmål.