Glamping

Sommarferie på topp moderne Glamping Camp med luksus spa & sauna

Er draumen ein heilt spesiell feriebolig til sommaren?

Å bu i Glamping Camp i Noreg er nok ein av dei mest uforgløymelege feriar du kan gje deg sjølv. Glamping bryt alle kvardagslege vanar slik at du får den ferien du har behov for.

Meretes Garden er ein feriestad og ein Glamping Camp i Noreg med høg komfort og velvære i fokus. Heile sommeren tilbyr vi nærande opplevingar for kropp og sjel. I tillegg til spa og finsk sauna kan du booke yogatimar, massasje og vandretur med mindfulness.

Sommerferie i ein Glamping Camp er luksus-versjonen av ein teltferie. De bor og overnattar i store bomullstelt innreia med små bord, lys, flotte trægulv og tepper. Mjuke senger og varme dyner sikrar dykk den gode nattesøvnen, uansett vèr og temperatur. I Glamping Campen kan de fritt benytte vore moderne og hyggelege felleskjøkken. De kan lage varm mat og spise inne i kjøkkenet eller ved borda utafor i hagen. Om akvelden kan de tennd grill og bål, nyte skumringa og eit glas vin under oben himmel. Eller de kan sette dykk inn i saunaen ser er klar til å gje eit kvart spahotell bakoversvei. Saunaen varmar vi opp på ekte finsk vis. Det vil seie med bjørkeved. Den reinsande varmen kan de nyte med full utsikt til høge fjell på andre sida av elva som renn forbi campen.

Der er fleire fordelar ved Glamping mot tradisjonell overnatting i Noreg

Glamping er for de som vil prøve noko nytt og nyte godt av alle dei fordelane som naturleg følgjer med når ein er tett på naturen. Som du kan lese, byr dei store moderne glampingtelta på så høg komfort at dei er eit supert godt alternativ til tradisjonelle ferieboligar i sommerferien. Hotel, feriehytte og campingplass kjenner ein. Men det er ingen ting som opphald og bevegelse under open himmel som kan få skuldrane til å senke seg heilt ned. Som gjest kan ein høyre til gruppa av naturglade mennesker, men ein kan også her kome til å lukte på friluftslivet for første gong – i trygge rammer.

Vi deler gjerne nokre tips til deg som glampar for første gong:
* Ta med litt varmt nattøy som f.eks. ullundertøy.
* Tidleg vår og sein haust kan også ei lue vere lurt å ta med.
* I Norge er det lange lyse netter og småfugl som kvitrar om morgonen. Dessutan renn ei praktfull elv forbi campen. Det er nettopp desse naturelementa som gjer at mange elskar kome hit og dessutan søv ekstra godt! Men er du lys- eller lydømfindtleg kan ei augemaske og øyreproppar godt bli med.

Ein populær feriestad og getaway. Idéelt for par og grupper

Campen har gode tilbod om meditation, yoga og spa, og har gjort Meretes Garden til ein populær stad, særleg for dei som søker velvære. Fasilitetane er av høg estetisk kvalitet, krydra med ei avslappande feriestemning. I tillegg er Valldal den perfekte ramma når ferien skal vere ein ekte getaway. Vi får ofte besøk av mindre grupper på gjennomreise som gjerne vil overnatte. Nokon er her for ei helg. Andre bookar lenger opphald. Vi har mange par som enten er på bryllaupsreise eller kjem for å nyte ein kjæresteweekend saman. Den Japanske hage har til og med vore ramma for ein bryllaups-seremoni. Og de vil sikkert kome til å møte gjstar frå heile verda her.

Merete har skapt ei oase av velvære – i drivhuset frå eit gamalt gartneri

Kjenner du atmosfæra i eit eldre drivhus? Har du merka lyset gjennem glas som gavmildt veltar inn i rommet? Og merka den rustikke fornemmelse av gamle dagar? Som feriegjest i Meretes Garden får du full adgang til det gamle drivhuset som no er forvandla til japansk hage. Mose, fisk i dammen, springvatn som piplar og plaskar – ein stad ein kan sette seg og meditere, eller berre vere til. Det er også her Merete underviser i yoga om sommaren. Med utsikt til himmelen, kik gjennom glastaket når du ligg på yogamatta.

Besøk Valldal, Møre og Romsdal i Noreg. Book ferie, weekendopphald, retret eller overnatting no.